Twinny Load Fietsendrager

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Twinny Load fietsendrager

Heeft u een passie voor fietsen? Dan zijn eenvoudig te monteren fietsendragers van Twinny Load echt iets voor u! Dit merk hecht waarde aan kwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid. Met een Twinny Load fietsendrager kiest u voor functionaliteit tegen een scherpe prijs! U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de opvouwbare Twinny Load E-Wing. Dan heeft u aanzienlijk minder opslagruimte nodig!    

Twinny load fietsendrager e-carrier

De Twinny Load fietsendrager e-carrier biedt dankzij een ruime belastbaarheid van 60 kg plaats aan 2 elektronische fietsen!  Een handig kantelmechanisme maakt het mogelijk om de kofferbak te openen  zonder uw fietsen te hoeven verwijderen! De Twinny Load e-carrier is met 16 kg een echt lichtgewicht!         

Twinny load fietsendrager monteren

Een Twinny Load fietsendrager maakt gebruik van een swingkoppeling of een click & go systeem. U klikt de fietsendrager eenvoudig vast op de kogel van de trekhaak met een hendel. Het is belangrijk dat het totaalgewicht van de fietsendrager en de fietsen de maximale kogeldruk van de trekhaak niet overschrijdt! Op voorraad is binnen 3 dagen in huis! AVAO geeft u graag advies en levert ook extra accessoires zoals beschermhoezen.